Duurzame, op maat gemaakte keukens, badkamermeubels, tafels en kasten van hoogwaardige kwaliteit

Klantervaringen

Professioneel, creatief, meedenkend, sociaal en rustig, dat is hoe wij Benny zouden omschrijven na onze samenwerking. Benny nam alle tijd om samen met ons een goed en persoonlijk ontwerp te maken voor nieuwe woonkamer meubels.

Hij heeft veel keus aan verschillende materialen, en door zijn creativiteit zijn de meubels nog mooier geworden dan wat we van tevoren dachten!

Na het plaatsen van de meubels, werd er door Benny zelf met een kritisch oog gekeken of alles klopte, en werd alles nog eens bij langs gelopen om zeker te weten dat het perfect afgeleverd werd, en dat is zeker gelukt!

We hebben een grote verbouwing gepleegd waarbij Benny van Vergouwe Interieurs vanaf het begin heeft meegedacht over onze wensen voor een aantal kasten en een op maat gemaakte tafel.

De vaste bovenkasten in de keuken en de inbouwkast voor de TV zijn gedurende de verbouwing vakkundig geplaatst en een bijpassende keukentafel en dressoir in de kamer maken het compleet.

Door de materiaal- en stijlkeuze is het één geheel en dit geeft een rustige uitstraling in het gehele huis. Zelfs een bijpassende plank in het toilet ontbreekt niet.